Glas på badeværelset

Trænger dit badeværelse til fornyelse, så er det oplagt at kigge på løsninger i glas, for eksempel glasafskærmning ved bruseren eller et nyt spejl, der passer præcis til dine behov.

Glas har et enkelt og elegant udtryk, der giver et smukt badeværelse, hvor du kan slappe helt af. Uanset om du skal have nyt badeværelse eller renovere det gamle, giver glas et skønt baderum.

Glarmesteren laver sikre bruseafskærmninger i hærdet glas, uanset om du ønsker en glasvæg på badeværelset eller bruseforhænget skal erstattes af en glasdør. Det hærdede glas kan holde til meget, men skulle uheldet være ude, så bryder glasset i små uskarpe skår.

Andet end bruseafskærmning i glas

Glas kan bruges på utallige måder på badeværelset. De klassiske glasløsninger kan du læse mere om ved at klikke nedenfor.

Glas kan også bruges til specielle løsninger, der giver dit badeværelse et eksklusivt særpræg – det kunne for eksempel være glas på væggen i stedet for fliser.

Glarmesteren hjælper dig med glas til hele badeværelset.

Bruseafskærmning – glasdøre og glasvægge på badeværelset
Tilpasses dit badeværelse og din smag – også selvom der er skæve vinkler eller andet, der skal tages hensyn til.

Glashylder på badeværelset
I alle størrelser og tilpasset til det, du gerne vil bruge dem til på badeværelset.

Spejle på badeværelset
Har du særlige ønsker til facon eller størrelse, kan glarmesteren hjælpe dig.

Glas er nemt at gøre rent

På grund af den glatte overflade er glas nemt at tørre af og holde rent – det gælder både bruseafskærmning, hylder og spejle.

Behovet for rengøring af glas ved bruseren mindskes betragteligt, hvis man har en god vane med at skrabe glassene let med en vinduesskraber efter hvert bad.

Se også:

Glarmesteren laver de unikke løsninger til dit badeværelse

Brochuren Glas i badeværelset beskriver mange flotte og holdbare glasløsninger

I brochuren “Glas i badeværelset” finder du inspiration til en lang række af glasløsninger, som gør dit badeværelse endnu mere lækkert og eksklusivt.

Klik og læs brochuren

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.