Glas på badeværelset

Trænger dit badeværelse til fornyelse, så er det oplagt at kigge på løsninger i glas, for eksempel glasafskærmning ved bruseren eller et nyt spejl, der passer præcis til dine behov.

Glas har et enkelt og elegant udtryk, der giver et smukt badeværelse, hvor du kan slappe helt af. Uanset om du skal have nyt badeværelse eller renovere det gamle, giver glas et skønt baderum.

Glarmesteren laver sikre bruseafskærmninger i hærdet glas, uanset om du ønsker en glasvæg på badeværelset eller bruseforhænget skal erstattes af en glasdør. Det hærdede glas kan holde til meget, men skulle uheldet være ude, så bryder glasset i små uskarpe skår.

Andet end bruseafskærmning i glas

Glarmesteren hjælper dig med glas til hele badeværelset:

Bruseafskærmning – glasdøre og glasvægge på badeværelset
Tilpasses dit badeværelse og din smag.

Glashylder på badeværelset
I alle størrelser og tilpasset til det, du gerne vil bruge dem til på badeværelset.

Spejle på badeværelset
Har du særlige ønsker til facon eller størrelse, kan glarmesteren hjælpe dig.

Glas er nemt at gøre rent

På grund af den glatte overflade er glas nemt at tørre af og holde fri for kalkpletter. Samtidig kan en god vane med at skrabe glassene let med en vinduesskraber efter hvert bad mindske behovet for rengøring betragteligt.

Hvis du vil have det endnu nemmere, kan glas til badeværelser fås med en særlig belægning, der får vanddråberne til at løbe af. Dermed går der længere tid, inden der er behov for rengøring. Samtidigt gør belægningen det lettere at fjerne eventuelle sæberester og snavs på glasset.

Der findes også produkter til efterbehandling af glas i badeværelser, så det er ikke for sent at gøre det nemmere for dig selv, selvom du allerede har glas ved bruseren.

Er glassets overflader belagt med smudsafvisende eller let-rengørende belægninger, skal du følge producentens anvisning for rengøring. Det sikrer, at du har en pæn og ren bruseløsning i mange år

Se også:

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.