Vægge af glas

Glasvægge er en elegant måde at dele rum op uden at blokere for lyset eller den visuelle sammenhæng i rummet.

Vægge af glas bruges ofte i virksomheder, hvor de skaber rum i kontorlandskabet. Derved dæmpes støjen uden at der skabes afstand mellem rummene. Glasvægge ses også i det offentlige rum, for eksempel som adskillelse mellem offentlige toiletter eller i indgangspartier.

Glasvægge i private hjem

Også i private hjem kan vægge af glas sikre sammenhæng mellem rum og mindske støj. Det kan for eksempel være mellem køkken og stue, hvor det kan være praktisk at kunne se og høre hinanden, selvom man laver hver sit i hver sit rum. På badeværelset bliver glasvægge også mere og mere brugt.

Vægge af glas er også en oplagt mulighed for at sikre dagslys i hele boligen, for eksempel ved at åbne fordelingsgange mere op. Er det ikke muligt at åbne hele væggen, så kan der monteres glas i et nedlagt dørhul. Selv et stykke matteret eller dekoreret glas giver god lysgennemgang.

Gennemsigtige, matte eller dekorerede glasvægge

Glasvægge behøver ikke nødvendigvis at være gennemsigtige. Ved at mattere eller dekorere hele eller dele af væggen kan lyset stadig strømme igennem, uden at man kan kigge gennem den. Det kan være fordelagtigt ved for eksempel møderum, kontorer med videre.

Ved at dekorere eller mattere den nederste del af glasvæggene på kontorer tydeliggøres det overfor gæster, at der er en væg. Samtidig skjuler det rod, som ofte opstår under skrivebordet i form af fx skraldespande og ledninger.

Der er mange måder at lave dekoreret eller farvet glas. Det kan være med matterede/farvede folier eller print af kunst direkte på glassene. Firmaets logo kan derfor på flere forskellige måde bruges som dekoration.

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.