Vinduer

Skal du have nye vinduer eller restaureret de gamle?

Der findes mange forskellige muligheder, når du skal have gjort noget ved dine vinduer. Måske er de så gamle, at både vinduesglas, karm og ramme skal skiftes ud. Se filmen “Glarmesteren fortæller om vinduesudskiftning” – og husk din glarmester står klar med råd og vejledning.

Det kan også være, at det er nok at skifte ruderne til energiruder. Mange ældre vinduer er i overraskende god stand. Vinduerne er ofte udført i kernetræ og kan derfor med den rette vedligeholdelse holde mange år endnu. Tal derfor altid med glarmesteren, før du køber helt nye vinduer – der er ofte penge at spare.

Mulighederne med nye vinduer og ruder

Vælger du at skifte dine vinduer eller udskifte ruderne i de gamle, så har du muligheder for at tilvælge egenskaber som:

Grundejernes Investeringsfond og Teknologisk Institut har udgivet “Vejledning i vinduesvalg – en guide til at stille krav, når du vælger vinduer”. Bogen gennemgår det, man skal være opmærksom på ved valg af vinduer.

Se også:

Tid til at skifte vinduer eller ruder?
Tilskud til energiforbedringer
Personsikkerhedsglas

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Få gode råd

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.