Glasfacader

Facaden det første indtryk, man får af en bygning, og en glasfacade giver et åbent udtryk og mulighed for at udstille dine varer.

Du kan sætte dit eget præg på facadens udtryk ved at vælge dekoreret eller farvet glas. Du kan nemt sætte firmanavn på facaden ved at montere dekorationsfolie på glasset. Tag glarmesteren med på råd, da der er risiko for termiske brud ved forkert monteret folie.

Glas – stærkere end det ser ud

Glas er et solidt, holdbart og vedligeholdelsesfrit materiale og det er derfor et oplagt facadevalg.

Valg af glastype til facader afhænger af, hvilke egenskaber der er behov for. Der skal tages højde for sikring og sikkerhed, glassets dimensioner samt hvor på facaden glasset er placeret.
For at styrke glas kan man både laminere det og hærde det. Få glarmesteren til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har behov for.

Bekymret for temperaturen?

Solafskærmende glas er den bedste løsning til at holde temperaturen tålelig indensdørs, selvom facaden er af glas. Det reducerer eller eliminerer behovet for nedkøling.

Har du en eksisterende glasfacade og problemer med overophedning, kan glarmesteren vejlede dig til den bedste og billigste løsning på problemet. Det kan være eftermontering af solfilm eller udskiftning af ruderne til solafskærmende glas.

Se også:

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.