Glastag og ovenlys

Med glastag og ovenlys strømmer lyset ind om dagen og der er frit udsyn til stjernehimlen om natten.

Masser af naturligt dagslys giver fornemmelsen af mere luft i din bolig. Din glarmester kan hjælpe dig med inspiration og ideer og realisere din drøm om glastag og ovenlys.

Høj komfort

Dagslys er ikke bare behageligt, det har også stor betydning for indeklimaet og for sundheden. Glastag og ovenlys lader lyset strømme direkte ind og du får alle fordelene ved dagslys, uanset hvordan vejret er.

Med solafskærmende energiruder sikrer du et behageligt indeklima både sommer og vinter.

Har du et eksisterende glastag og problemer med overophedning, kan glarmesteren vejlede dig til den bedste og billigste løsning på problemet. Det kan være eftermontering af solfilm eller udskiftning af ruderne. Solafskærmende ruder reducerer eller eliminerer behovet for nedkøling.

Høj sikkerhed

For at du trygt og ubekymret kan opholde dig under glastaget, skal det inderste glas altid være lamineret. Det sikrer, at glasset bliver hængende, selvom det bryder.

Vær opmærksom på at du ikke må færdes på glastaget. Hvis der er færdsel på glasset, skal glaskonstruktionen være udført som gulvglas.

Se også:

Trapper og gulv i glas
Døre og indgangspartier
Glasfacader
Lamineret glas

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Få gode råd

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.