Bruseafskærmning i glas

Glasdøre og glasvægge på badeværelset kan laves, så de passer til rummet og til din smag.

Bruseafskærmning i glas kan laves både med faste skillevægge eller med glasdøre som kan åbnes – eller en kombination. Glasskydedøre er en god løsning, hvis der skal spares på pladsen.

Når glarmesteren laver glas til brusenichen, kan der laves tilpasninger, så rummet udnyttes optimalt – også selvom der skal tages hensyn til skæve vinkler.

Mange udtryk i glasdøre og vægge af glas

Glas til bruseafskærmning laves i hærdet glas, der har ekstra styrke og opfylder kravene til personsikkerhedsglas i vådrum. Tykkelsen på glasset kan afhænge af størrelsen på glasset, men typisk anvendes 8 mm glas.

Der er virkelig mange muligheder for selv at sætte sit præg på badeværelset, når man vælger løsninger i glas til sit badeværelse. Matteret eller frostet glas til badet er et meget klassisk valg, men bruseafskærmning kan også fås i et udvalg af farver, med mønstre eller med motiver. Læs mere om dekoreret glas.

I stedet for det typiske greb til at åbne og lukke brusedøren, kan man også vælge et fingerhul. Huller laves med blankpolerede kanter, så de er lækre at røre ved. Hullerne er så små, at du ikke behøver ikke være nervøs for, om vandet sprøjter lige igennem dem. Fingerhuller sikrer, at den helt glatte overflade er nem at tørre af og gøre ren.

Se også:

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.