Glasværn udendørs

Værn af glas er en rigtig flot løsning, når du har brug for afskærmning udendørs – uanset om det handler om sikkerhed, funktionalitet eller æstetik.

Der er et utal af steder, hvor glasværn kan bruges udendørs:

  • Terrasser
  • Altaner
  • Trapper
  • Svalegange
  • Niveauspring

Glasværn kan bruges i stedet for andre former for rækværk og dermed give optimal sikkerhed med et lettere udtryk end ved andre materialer.
Hvis du har behov for at skærme mod vind og vejr og samtidig bevare udsynet, så er det også en oplagt mulighed at lave afskærmning i glas.

Der er ingen risiko for at skære sig eller falde ned, hvis værnglasset skulle gå i stykker. Glasset er lamineret, så det hverken splintrer eller går fra hinanden ved brud. Derfor kan du sagtens have et glasværn med børn i nærheden.

Glasværn med mange forskellige udtryk

Der er et hav af muligheder for at lave diskrete løsninger i glas udendørs og de kan tilpasset til både nye og gamle bygninger.

Vil du derimod hellere have en løsning med et mere fremtrædende udtryk, kan du få lavet glasværn i mange farver og med dekorationer, for eksempel med et sandblæst motiv eller med malede kanter.

Se også:

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.