Spejle på badeværelset

Få badeværelsesspejlet lige som du vil have det – også uden dug

Det største blikfang på badeværelset er spejlet. Sørg derfor for at spejlet har den rette størrelse og passer til rummet. Din glarmester kan levere et spejl, der passer lige på de mål, du ønsker.

Spejlet kan fås i forskellige farver og som dobbeltspejl med en glasbagside, der giver ekstra stor holdbarhed.

Spejle kan indmures, klæbes op eller hænges op i beslag – og de kan indbygges i interiøret på badeværelset, eksempelvis som låge på et skab.

Undgå dug på badeværelsesspejlet

Hvis du vil undgå dug på spejlet, også når du lige har været i bad, kan der monteres en varmemåtte bag på spejlet. Varmemåtten hæver spejlets temperatur op over dugpunktet og derfor kan dug ikke sætte sig på spejlet.

Der skal strøm til en varmemåtte og derfor skal der være eludtag ved spejlet, som varmemåtten kan kobles til. Der skal også tages stilling til, hvornår og hvordan varmemåtten skal tændes. Skal den tænde sammen med lyset, sammen med udsugningen eller på sin helt egen kontakt.

Rene spejle

Når spejlene skal rengøres, anbefaler vi, at du anvender et glasrensemiddel.

Brug en ren, tør og fnugfri klud. Sprøjt glasrens på kluden, og puds spejlet rent. Puds efter med en ren og tør klud. Sørg for at spejlet pudses helt tørt og husk også kanten – især i bunden er det vigtigt, at alle rester af glasrens fjernes.

Læs mere om rengøring af glas her.

Se også:

Gode råd og vejledning

Få hjælp, gode råd og vejledning til dine glasprojekter – uanset om det handler om med skader, rengøring eller vedligehold.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning.

Skriv en mail til info@glarmesterlauget.dk eller ring til teknisk konsulent, Mikkel Thomsen, på tlf. 3698 6264.